Аз бях сама и ти дойде при мене,
протегнах в тъмното ръка,
докоснах те и всичко взе да стене,
не исках да оставам пак сама...
Погледнах в мрака,
но съзрях отново
бленувани от мен мечти.
Оказа се магия този спомен,
далеч от мене беше още ти.
Но зная аз, в света огромен
ще срещна негде любовта
и няма да си просто спомен,
а ще те има тук, сега!
© Йоана Йосифова All rights reserved.
Пиши още, не спирай!
Искрени поздравления!