18 ago 2006, 11:47

Някой май каза любов? 

  Poesía
968 0 4
Някой май каза любов?
А какво е това?
Да не би гореща сълза,
или мъка една?
Това не е ли онова,
от което страдат всички хора по света?
Въпрос задавам,
но отговор нямам.
Кажи ми ти,
уж любов красива,
защо си тъй недостижима?
То е ясно, че без теб не можем,
то е ясно, че за теб се молим.
Но защо ти така ни нараняваш
и търсиш начин да ни изтезаваш?
Всичко даваме за теб,
а ти си като бучка лед,
дошла от небесата
и нараняваща сърцата.
Не знам дали в тебе да вярвам,
не знам дали да ти се доверявам.
Иска ми се да ти се отдам,
и сърцето си да ти предам,
но страх ме е от теб...
Спирам вече аз да пиша,
че сълзите ми се стичат
и не мога да се удържа,
искам болката да спра.
И ако някой разбере какво е всъщност любовта,
да не мълчи, а да каже на света!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??