И нямах време дори да заплача
Преглътнах отровата
обърнах се
и не погледнах назад.
...................................................................................................
Виковете отдавна затихнаха.
Зад вен само нейният спомен стои.
Времето минаваше - сълзите не идваха
белег не остави дори...
© Ваня Todos los derechos reservados