Dec 1, 2013, 10:38 PM  

Някой ми каза, че ще бъда добре... 

  Poetry » Other
414 0 0

                                            И нямах време дори да заплача 

                                                    Преглътнах отровата

                                                             обърнах се

                                                      и не погледнах назад.

 

                       ...................................................................................................

                                               

                                               

                                                   Виковете отдавна затихнаха.

                                              Зад вен само нейният спомен стои.        

                                          Времето минаваше  -  сълзите не идваха

                                                         белег не остави дори...

                                                                             

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??