2 ago 2013, 7:58

Няколко епиграми 

  Poesía » Otra
334 0 1

1/    По-гадна злоба, да ви кажа,

не съм видял, за да покажа!

Това са плюнки, кръв и пот,

и то пред целия народ...

Натискат се да управляват,

а те за нищичко не стават!

 

2/   След много кражби и афери,

Столетницата пак се звери,

на всички иска да внуши,

че тя проблема ще реши,

но ще ви кажа, според мен,

че тя е нашия проблем!

 

3/  По Герберите всички лаят,

но Герберите нещо правят,

а пък другите другари,

са само празни критикари!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??