1/ По-гадна злоба, да ви кажа,
не съм видял, за да покажа!
Това са плюнки, кръв и пот,
и то пред целия народ...
Натискат се да управляват,
а те за нищичко не стават!
2/ След много кражби и афери,
Столетницата пак се звери,
на всички иска да внуши,
че тя проблема ще реши,
но ще ви кажа, според мен,
че тя е нашия проблем!
3/ По Герберите всички лаят,
но Герберите нещо правят,
а пък другите другари,
са само празни критикари!
© Христо Славов Всички права запазени