14 ene 2024, 16:14

Няма 

  Poesía » Versos blancos
168 1 0

Няма

Няма нежност.
Няма лесно. Слава.
Няма стихове.
Сърце не дава...
Няма двама.
Няма смисъл. Драма.
Няма плач.
Душа корава...
Няма те.
Няма ме. Цяла.
Няма нищо.
Сърце не дава...
 

© El Sense Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??