6 jun 2017, 11:29

Няма да избягам 

  Poesía » De amor
695 4 6

 

Когато дойдеш, няма да избягам,
пред теб ще цъфна с рокля на цветя,
ще те попия в няколко секунди,
и с вик, ще ти се метна на врата.

Ще те прегърна силно, ще те зяпна,
очите ти с червило ще омажа,
от устните ти страст ще си похапна,
от ласките ти в миг ще се размажа.

Ще се посмея, също ще поплача,
в ръцете ти, които обожавам,
край теб краката си ще влача,
ще те изгубвам, после притежавам.

Ще се стопиш под ласките ми нежни,
целувките... врата ти ще го парят,
очите ми нахални и небрежни,
по цялото ти тяло ще зашарят.

Ще си сразен от мен... не можеш да останеш,
ще тръгнеш...  после ще се върнеш,
уверен за ръката ще ме хванеш,
и с твоята любов ще ме загърнеш...

Нека ти е!

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??