Какво се случи?
Как се стигна
да има безкрайна,
студена тъга?
Няма го семейството,
вместо красота.
У дома е грозно.
Няма доброта.
Тишината е примирена,
че "заедно" не може.
На въздуха не му е удобно.
А как да му е на сърцето?
Момент от настроението
на отношенията в семейството.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados