21.07.2009 г., 15:34 ч.

Няма доброта 

  Поезия
436 0 2

Какво се случи?

Как се стигна

да има безкрайна,

студена тъга?

 

Няма го семейството,

вместо красота.

У дома е грозно.

Няма доброта.

 

Тишината е примирена,

че "заедно" не може.

На въздуха не му е удобно.

А как да му е на сърцето?

 

                                                               Момент от настроението

                                                               на отношенията в семейството.

 

 

                                                                                                                                  Г.Ф.Т

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??