15 jun 2024, 17:39  

Няма друга като нея… 

  Poesía » De amor, Verso libre
168 2 4

Сякаш беше вчера

помня този вечен ден.

Сякаш че е днес,

и случва се сега.

 

Няма друг като теб,

и любовта, която в теб

и в мен открихме двама.

Няма друга като нея…

 

Сякаш беше вчера.

помня нашите целувки.

Сякаш случва се сега

моята първа любов

и спомен пея си за нея.

 

Необяснимото се случи,

като погледа ти в моя.

Някак несравнимо е с друго,

като името ти в мен,

като усмивката ти в моята.

 

Няма друга като нея,

и любовта, която в нас,

аз и ти, открихме двама.

Няма друга като нея!

Няма друга като нея!

 

Сякаш беше вчера.

помня нашите целувки.

Сякаш случва се сега

моята първа любов

и мечта пея си за нея.

 

Ще те пазя през нощите,

ще те пазя и през дните ни,

и ще те обичам безусловно,

и ще си бъдем като въздуха…

 

И когато някога си липсваме,

един към друг ще тръгнем,

и нищо и никой не ще ни сломи,

и хилядите причини да ги има

от любовта не се отказваме….

 

Защото няма друга като нея –

Любовта, която в теб

и в мен, настани се в нас…

И няма друга като нея

Любовта, която създаваме….

 

И няма друга като нея –

Любовта, която посадихме,

и покълваме я всеки миг

и за която ще се грижим….

И ще я пазим срещу всичко

както принца своята роза,

Защото любовта е за смелите!

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??