5 feb 2015, 1:42

Няма друго 

  Poesía » Civil
357 0 0

Нощен клуб и светлини по пода.

Сервитьорки. Барман. Бодигард.

Пилон. Девойка полугола.

Алкохол. Цигарен дим. И смрад.

 

Склероза. Маса. Старец блед.

Пенсия, в портфейл, прокъсан.

Бутилка. Чаша. Купа с лед.

И поглед старчески, нахъсан.

 

Ласка. Цици. И бедра.

Целувка нежна. Теме голо.

И старческа, трепереща ръка,

опипва някъде отдолу.

 

Бодигард. Дебел и мазен,

стареца повдига грубо.

Изхвърли го с портфейла празен...

Улица. Склероза. Няма друго.



 

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??