5 sept 2005, 15:10

НЯМА КОЙ!!! 

  Poesía
1031 0 1

Няма кой!

     
             
И ето, свирката на влака

            пронизва мойта гръд

            раздяла шепне в полумрака

            болка ли е... или бавна смърт?!

           

            Дали ще има друга среща

            Дали пътят ще ни раздели...

            Дали ще я има обичта гореща

            Или само болка и сълзи...?!

 

            ...............................................

 

            А заслужава ли някой моите сълзи?!

            А има ли за кой да плача тук...?

            Не! И за това са тези редове,

Без вкус вода, неусетни ветрове.

© Радина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ха-ха-ха! Май наистина НЯМА КОЙ да ме изкритикува ! Това беше гласът на черният ми хумор!
Propuestas
: ??:??