1 mar 2007, 20:54

няма лек 

  Poesía
699 0 3
И онази нощ я срещнах, нито огън, ни вода, ни дъжд, ни цвете бе тя, топла и звездна бе нощта, в такава нощ я срещнах... Чар - от глава до пети, такава трепет, ох, сърцето ми сякаш лети, любов, ти къде си? - аз при теб дойдох! Истинска бе тя - без лъжи, чиста като сълза, камък на сърцето ми оттогава лежи, ни язва е това, ни грип, нито се лекува с кора от бреза, това е сърце, болно от любов по една прекрасна жена... ;) :) :)

© Любовник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво ,този стих е много хубав!!!
    Поздрави Казанова!!!
  • с усмивка те чета
  • Само по една? Че какъв Казанова си тогава? Забавно е.
Propuestas
: ??:??