5 feb 2012, 21:21

Няма смисъл 

  Poesía » Otra
1057 1 42

Е, аз ще тръгвам, че ми стана тежко

и смятам някъде да си поплача,

каквото и да кажа, ще е грешка,

едва ли ще размекне в теб палача.

 

И няма смисъл чувствата да мерим,

нали не искаш пак да спорим за грамажа,

поръчай ми товарен влак навреме -

сто тона е на болката багажа.

 

И ако някога решиш да ме потърсиш,

наобикаляй влюбените гари,

ще бъда с друг и пак ще бъда същата -

с билет за Рая и без никакви товари.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??