Уж си тук и пак те няма,
в този студ не си до мен,
искам те, но теб те няма,
едва ли аз ще те получа някой ден.
Не искам аз да те насилвам
да бъдеш с мен във всеки миг,
не искам, но пък те желая,
по всяко време, всеки миг.
Всичко свърши, ти си тръгна
и не мислиш ти за мен,
но когато се замислиш,
може да ти липсвам някой ден.
© Галина Todos los derechos reservados