27.10.2007 г., 21:22 ч.

Няма те 

  Поезия
557 0 1

Уж си тук и пак те няма,

в този студ не си до мен,

искам те, но теб те няма,

едва ли аз ще те получа някой ден.

Не искам аз да те насилвам

да бъдеш с мен във всеки миг,

не искам, но пък те желая,

по всяко време, всеки миг.

Всичко свърши, ти си тръгна

и не мислиш ти за мен,

но когато се замислиш,

може да ти липсвам някой ден.

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • След Гробище,май не можеш да напишеш нищо по-добро!Опровергай ме..:>
Предложения
: ??:??