10 oct 2007, 20:02

Няма те. 

  Poesía
893 0 1
                                           Няма те.
Няма те сега до мен.
Няма те до мен, любов моя,
а колко силна бе любовта ни,
сякаш огън беше тя.

И колко много ти ме обичаше,
и колко много теб обичах аз.
Но ти повярва на една нелепа лъжа
и позволи да ни раздели.

Сега стоя отново сама в нощта,
в прегръдките на тишина.
С надежда, че ще се върнеш
и в прегръдка топла ще ме обгърнеш.

Търся те, но не те намирам.
Може би всичко вече наистина е свършило.
Може би няма път обратен към теб.
Може би съм те изгубила
ЗАВИНАГИ!!!

© Йоанна Конова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • можеби не съм аз човека който трябва да го каже, но недей да тъжиш това няма да промени нещата,освен че се съсипваш...
Propuestas
: ??:??