30 dic 2011, 16:02

Няма време 

  Poesía » Otra
775 0 0

Няма време за заучените навици,

мозъкът ти щрака - за него няма граници.

Времето лети, а с него бягаш бързо и ти -

казах ти, приятелю - НЯМА ВРЕМЕ, спри се, помисли!

 

Животът се изплъзва, но ти не си живял в идeнтичност,

казах ти, приятелю - НЯМА ВРЕМЕ, спри се! А къде е твоята личност?!

Спри се, моля те, помисли си за момент -

в живота ТИ оставил ли си нещо на своя пергамент?!

 

Всеки "на листи"съчинява историята си кратка,

извадки аз не взимам от чуждата тетрадка...

Казах ти, приятелю, СПРИ се за секунда,

широко усмихни се, дръж съвестта си чиста, будна!

© Паун Алишев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??