3 abr 2005, 17:01

Няма връщане назад 

  Poesía
1024 0 3
  Когато свърши любовта,
  ти става някак страшно и студено
  и сърцето бие някак много уморено.
  Когато свърши любовта,
  угасва в нощното небе най-ярката звезда
  и пари във очите най-солената сълза.
  Когато свърши любовта,
  във теб е буря, падат гръм след гръм
  и иска ти се да избягаш от себе си навън.
  Всеки изход е заключен,
  всеки мост - строшен.
  И няма бряг, и няма бряг...
  Няма във животът връщане назад.
  Увяхналата роза не ще разлисти
  за втори път прекрасния си цвят.
  Животът няма да те пусне
  за втори път на този свят.
  Сърцето щом се счупи
  никога не ще тупти,
  тъй както туптяло е преди.
  Любовта щом веднъж си тръгне,
  никога назад не ще се върне.

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Първата любов,както и първата раздяла според мен се помнят вечно Въпреки,в течение на времето да 'оздравяват' раните Добре си се спраила,Теди ДОбре е -успех
  • И понякога има и една такава ,много упорита от която остава огромен белег
  • Същата няма да се върне...болката се преболедува с надеждата,че другата ще бъде по-истинска!Поздрав!
Propuestas
: ??:??