11 oct 2006, 15:50

няма за какво да мисля вече 

  Poesía
864 0 1
Няма за какво да мисля вече-
миналото отлетя далече,
настоящето е само мъка,
бъдещето - трънлива, затворена пътека!

Миналото - са спомени добри,
за радостни, щастливи дни,
с любими хора, син красив,
стремеж, мечти за хубави, спокойни старини.

Настоящето е  празнота огромна.
Болка, нескончаема, непреодолима!
Загуба - връхлетяла изведнаж,
сърцата ни прободе, като със остър нож!

Бъдещето е голямо неизвестно.
Каквото Господ е рекъл, това ще стане!
Съдба, не може да се контролира,
затуй, човек не трябва да мечтае!!

© Веселина Узунова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Миналото отлетя-непоправимо
    бъдещето ти е празна бездна.
    Но има нещо, мъничко,незримо
    все нещо има,за да си полезна.

    Търси мила Веси, намери утеха.

    Поздрав и прегръдка.
Propuestas
: ??:??