20 sept 2008, 21:12

Няма заглавие 

  Poesía » De amor
475 0 4
Няма заглавие този стих,
няма мелодия, звук и картинки.
Той е толкова празен и тих,
колкото са тихи белите снежинки.

В словата чувствата са заспали,
няма емоции, болка и страх.
Думите са се сякаш вковали,
всичко е само пепел и прах.

Няма фантазия и въображение,
няма смисъл и тема дори.
Всичко е само рима и вдъхновение
и въпреки това пак боли...

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??