4 jun 2011, 11:37

Няма значение 

  Poesía » Otra
462 0 0

http://www.youtube.com/watch?v=EKN5SRq1V7Q

 

 

Няма значение...

а аз се опитвам,

опитвам,

опитвам.

Да те създам,

отново...

и отново...

и отново.

Търся те,

да те притисна

искам.

И ще те намеря...

ще те намеря.

Но няма значение.

Сърцето ми е

голямо.

И трябва

да тръгна

отначало

и да се влюбя

в теб -

по същия

начин.

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??