15 ene 2010, 22:11

Нямам сили 

  Poesía » De amor
809 0 0

И ето ни тук.
Само биенето на сърцата издава звук.
Ето ни очи в очи,
без сълзи и без лъжи.
Ето ни тук, както правехме преди... 
Защо всичко развали се?
Аз не исках, промених се... 
Не искам от живота ти да те отнемам.
Съжалявам, цялата вина поемам.
Опитах, но нямам сили вече... 
Хвани ме за ръката и отведи ме надалече...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??