15 oct 2014, 23:39

Нямаме вечност 

  Poesía » Otra
373 0 3

Нямаме вечност пред себе си.

Моля ви, разберете!

Всички житейски ребуси

за друг живот оставете.

 

В друг живот само се вайкайте,

скърбете си за проблемите,

мръщете се на запетайките,

нищо не давайте –  вземайте.

 

В този живот се обичайте,

прощавайте, не тъгувайте.

Чистите хора привличайте,

към нови места пътувайте.

 

Децата си възпитавайте

и справедливи бъдете.

Природата не забравяйте -

едно дърво посадете.

 

„Във тоя живот потребен си ...”

 Много добро направете.

 Нямаме вечност пред себе си.

 Моля ви, разберете!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??