15.10.2014 г., 23:39 ч.

Нямаме вечност 

  Поезия » Друга
396 0 3

Нямаме вечност пред себе си.

Моля ви, разберете!

Всички житейски ребуси

за друг живот оставете.

 

В друг живот само се вайкайте,

скърбете си за проблемите,

мръщете се на запетайките,

нищо не давайте –  вземайте.

 

В този живот се обичайте,

прощавайте, не тъгувайте.

Чистите хора привличайте,

към нови места пътувайте.

 

Децата си възпитавайте

и справедливи бъдете.

Природата не забравяйте -

едно дърво посадете.

 

„Във тоя живот потребен си ...”

 Много добро направете.

 Нямаме вечност пред себе си.

 Моля ви, разберете!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??