11 oct 2009, 1:11

Нямаш милост 

  Poesía » De amor
638 0 0

Нямаш милост, аз ридая,
 сега съм най-смутена на света
и в своите мечти те обладавам,
тъй както никой досега. 
Алените устни в твойте впивам,
ръцете ми прегръщат те в нощта,
И сякаш всички ангели извиках,
мислено проклинат те сега!
 Мислено завиждат ти, задето 
обгръщаш моята снага,
 жалко, жалко е, когато 
всичко е единствено празна мечта!!
 Нямаш милост, аз копнея  
да отпия от твоя сладък нектар,
 нямам право, дори да ти кажа, 
че тайно искам, да си моят божи дар!
Нямаш милост, защото не знаеш,
как би могъл да разбереш,
Аз по-скоро бих умряла,
отколкото да допусна

чувствата ми да прозреш...

© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??