28 mar 2008, 15:05

Нямаш време... 

  Poesía
701 0 6
* * *

Нямаш време за изповед -
приеми само фактите.
Очите ми се избистрят -
тебе ли толкова чаках?
Ти ли си Принцът
от съня ми объркан?
А пък аз, принципната,
мислех да тръгвам.
Да те отмина мълком -
поредната незабрава.
Имала да пати - дълго -
главата ми - коравата.
Печелиш - оставам.
Колкото искаш.
Или поне до скандала.
Все някой ще го измисли.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??