12 may 2007, 12:03

О Ч И ТЕ Т И  

  Poesía
931 0 2
 

Очите ти ме карат да се смея.
Очите твои са небесната дъга.
В очите ти обичам да надничам
и да гадая твоята душа.

В очите ти аз виждам слънце:
погали ли ме - разцъфвам като цвят,
очаквал топлите лъчи, за да се разлисти,
и пръсне своя аромат.

Очите ти ме карат да тъгувам,
объркват ме и всяват смут във мен
погледнеш ли ме по-съсредоточено,
попадам в техен плен...

В очите ти аз виждам утро,
желая всеки поглед твой,
жадувам пак да ме погледнат,
желая да са мои...

© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "В очите ти обичам да надничам
    и да гадая твоята душа."
    Това е изворът на любовта

  • Много е хубаво имам чувството че за мен е писано!


Propuestas
: ??:??