22 abr 2011, 18:11

О, какво си, Любов! 

  Poesía » De amor
1216 0 3

О, какво си, Любов, покажи ми!
Може би си  прегръдка копнежна...
Или думи, изказани в рима,
и целувка една, ала нежна...

Днес в кои очи аз да те зърна?
Зад усмивки надничаш безгласно...
Все те търся назад да те върна,
а ти просто се криеш прекрасно.

Аз те търся, Любов, сред звездите.
Покажи се! Лицето ти зная....
Прегърни тишината в сърцето,
щом те видя, Любов,  ще съм твоя.

© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??