9 nov 2019, 19:43

О! Нима?! 

  Poesía » De amor, Otra
347 0 2

Поряза облачния небосвод  

засенчил слънчевите двери

на древния ми неспокоен, тих живот.
Развълнувано беляза...

заслепи мрака... отсече и отряза... 
Вглъбено в себе си,

синьото надраскано...

Превъплъти се в основен цвят...
Прошепна... 
– О! Нима залезът те смущава? 

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??