9 jul 2022, 8:32

О, вещице от моите мечти... 

  Poesía » Otra
224 0 0

Ти веща си във много тайни,
о, вещице, от моите мечти...
Очите ти са тъй омайни -
погледнеш ме, и в мен започва да гори...

Ти извор си от дълбините на вулкана
Ти, най - ефирна перло в океан...
Пустинно цвете с обич тъй уханна
Божествен кръг около теб е очертан...

Ти знаеш в мен и светлината
И мрака в неговите дълбини
Мнозина виждат те все тъй чудата
Ала магия си за моите очи..

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??