Обади се
Обаждам ти се да ти кажа лека нощ,
какво, че вече станало е полунощ.
Заспала си, а може би сънуваш мен,
а аз заспивам с теб в съня си всеки ден!
Разсърди се, ама знам сега се усмхваш,
не го виждам, но чувствам го, че е така.
Да живееш без мен се опитваш да свикваш,
но мислиш мене, не заспиваш ти до сутринта.
Сега заспивам спокоен с усмивка на уста,
чул звънкия ти глас отново през нощта.
Уморен от хора и трудностите на деня,
обади се когато го искаш, дори сутринта.
Ще чакам да дойдеш в съня с усмивка добра,
нежна, стройна жена с дълга къдрава коса.
Ще те докосна нежно и прегърна твоята снага,
а устните ни ще се слеят в целувка веднага!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados