Feb 19, 2021, 2:08 PM

Обади се 

  Poetry » Love
258 0 0

                                                             Обади се

 

 

Обаждам ти се да ти кажа лека нощ,

какво, че вече станало е полунощ.

Заспала си, а може би сънуваш мен,

а аз заспивам с теб в съня си всеки ден!

 

Разсърди се, ама знам сега се усмхваш,

не го виждам, но чувствам го, че е така.

Да живееш без мен се опитваш да свикваш,

но мислиш мене, не заспиваш ти до сутринта.

 

Сега заспивам спокоен с усмивка на уста,

чул звънкия ти глас отново през нощта.

Уморен от хора и трудностите на деня,

обади се когато го искаш, дори сутринта.

 

Ще чакам да дойдеш в съня с усмивка добра,

нежна, стройна жена с дълга  къдрава коса.

Ще те докосна нежно и прегърна твоята снага,

а устните ни ще се слеят в целувка веднага!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??