2 oct 2021, 23:46

Обещай ми 

  Poesía » De amor
350 1 3

Накарай ме да нарисувам времето
Поискай ми творба от грях и вяра
От ябълка библейска дай ми семето
Че Сатана и Бог не знаят край и мяра
Накарай ме да обещая немислимото
От тъмната квартира на луната цвете
Поискай ми в аванс дължимото
Любов ,омраза ,искай ми и двете
Че няма в таз околовръст светии
Аз съм грешен ,ти си хубава и грешна
Умори ли се отваряйки безброй кутии
От празнотата им да страдаш безутешна
На тази земя ,на таз огромна буца
Която майка е на толкоз много мъка
И кой ориса между двама все да куца
Походката на бъдеща разлъка
Затуй гмурни се с цялата си лудост
В постелята на моите пресни рани
И обещай ми в болест и в радост
Да пазиш нас ,мечтите ни да браниш...

 

 

 

© П.Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??