11 abr 2012, 9:47

Обещавам 

  Poesía
805 0 8

Обещавам, на тръгване няма да плача!

Нали сме пораснали вече!

 Не ме поглеждай, прага когато прекрачиш!

Аз съм голямо момиче, човече!

 Почти съм събрала в куфар света си

 и мъкна надежди и болки, и викове,

които често разкъсват съня ми

и разплитат среднощно илюзии и митове.

Нося си липсите точно тука, във ляво,

 и здраво в ръцете си стискам юздите

 на живота, който така ме пристяга.

Във джоба си крия сълзите.

 Тръгвай малко преди да замръкне!

Уморих се да искам, да бъда, да знача!

Съдба е цяла Вселена да мъкна.

 Щом избухне, ще я  изплача!

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??