15 ene 2012, 11:32

обич 

  Poesía » De amor
717 0 0

искам да ме обичаш.

дори и наполовина.

дори и да е тихо и да е понякога.

дори да е скришно и без думи.

дори да е само през нощта или пред деня.

дори и да е на парченца

песъчинки и

струни на китара.

искам да обичаш.

понякога.

не искам да е винаги, ако ти не искаш.

да е по-малко, но всеки ден.

по една шепа обич или по-малко.

дори и да е в различни цветове няма проблем.

искам да ме обичаш такава каквато съм.

странна.

объркана.

разплакана.

сърдита.

мърмореща.

пишеща.

снимаща.

разпитваща.

търсеща.

обичаща.

добра.

лоша.

разпиляна.

всякаква.

искам да ме обичаш.

не както аз те обичам.

аз обичам прекалено много и силно и шумно.

искам просто любов. от теб.

която не очаква много, не иска много.

а само теб. да я обичаш.

понякога.

© Ирена Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??