1 sept 2024, 11:53

Обич 

  Poesía » De amor
46 0 0

 

Леко отнесен, дори замечтан, 
Минаваш отново през този мегдан. 
Къде ли отиваш, така развълнуван,
Да търсиш копнеж, скрит, несънуван?

 

Да срещнеш едно непознато момиче, 
Което отдавно те чака-
То знае как се обича
И ще те води във мрака.

 

Нима не разбираш, младостта ни е дар, 
Но с времето тя си отива
Дори да я сложим на пиедестал
Да я рисуваме от статива! 

 

Животът си има начало и край, 
А между тях е Вселена 
Моля те, своята обич ми дай! 
С нея да съм озарена!

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??