28 mar 2008, 17:33

Обич 

  Poesía » Versos blancos
869 0 2

Обич - това е чувство съвършено, от което понякога боли.

Да обичаш - това е хубаво, нали?

Хубаво е да, но споделена да е обичта. 

© Теодора Вичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??