22 oct 2008, 18:04

Обич 

  Poesía » De amor
793 0 0

Слънцето грее,

небето синее,

вятърът вее,

реката тече,

гората шуми,

сърцето ми тупти,

неспирно повтаря:

Не си отивай!

Стой до мен!

ОБИЧАМ ТЕ!

© Дияна Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??