Oct 22, 2008, 6:04 PM

Обич 

  Poetry » Love
754 0 0

Слънцето грее,

небето синее,

вятърът вее,

реката тече,

гората шуми,

сърцето ми тупти,

неспирно повтаря:

Не си отивай!

Стой до мен!

ОБИЧАМ ТЕ!

© Дияна Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??