6 mar 2005, 21:40

ОБИЧ МОЯ 

  Poesía
1416 0 2

                                        ОБИЧ МОЯ

    
     ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ.

     С ВЪЗТОРГ В ТОЗИ СВЯТ СУРОВ

     НЕ ИСКАМ НИЩО ОТ СВЕТА,

     БЪДИ ДА МЕН СЕГА.

     ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ

     ВСЕКИ МИГ И ДЕН

     ОЧАКВАМ ГЛАСА ТИ АЗ ДА ЧУЯ,

     КОГАТО ИСКАМ ДА СИ ДО МЕН.

     ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ

     ПРЕЗ БУРИ И МЪГЛИ,

     КОГАТО СЕ ВИДИМ НИЕ,

     СЛЪНЦЕТО ЩЕ ЗАБЛЕСТИ..

     ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ,

     ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ СЕГА ЗА МЕН,

     РАЗБЕРИ ВСИЧКО НАПИСАНО ДО СЕГА,

     И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ВСИЧКО КОЕТО НАПИСАХ ЗА ТЕБ  

 

                                                 ОБИЧ МОЯ!!!!

 

                                                            (ПОСВЕТЕНО НА ИВАН)

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??