ОБИЧ МОЯ
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ.
С ВЪЗТОРГ В ТОЗИ СВЯТ СУРОВ
НЕ ИСКАМ НИЩО ОТ СВЕТА,
БЪДИ ДА МЕН СЕГА.
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ
ВСЕКИ МИГ И ДЕН
ОЧАКВАМ ГЛАСА ТИ АЗ ДА ЧУЯ,
КОГАТО ИСКАМ ДА СИ ДО МЕН.
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ
ПРЕЗ БУРИ И МЪГЛИ,
КОГАТО СЕ ВИДИМ НИЕ,
СЛЪНЦЕТО ЩЕ ЗАБЛЕСТИ..
ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧ МОЯ,
ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ СЕГА ЗА МЕН,
РАЗБЕРИ ВСИЧКО НАПИСАНО ДО СЕГА,
И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ВСИЧКО КОЕТО НАПИСАХ ЗА ТЕБ
ОБИЧ МОЯ!!!!
(ПОСВЕТЕНО НА ИВАН)
© Кристина Все права защищены