Къде си, обич моя?
Обич моя - ненагледна.
Далеч си ти от мен сега.
Буйна страст в мен гори.
Ела и ме вземи, и ме люби.
Да се любим до несвяст
като диви зверове.
С устни горещи ме изпивай
и с поглед див ме събличай.
Сърцето ми за теб тупти,
ела и ме вземи, и ме люби.
Обичам те!
И без теб не мога аз.
И те желая с дива страст неутолима.
Ела и ме вземи, и ме люби.
© Дени Todos los derechos reservados