22 feb 2017, 1:22

Обич от молитва 

  Poesía » Otra
310 0 2

Да бе ми дал небесния си дом,

аз щях да спра без смисъл да се скитам.

Душата ми е страшничък погром,

защото, Боже, в сън не ме обикна.

 

Сега прости най-тежкия ми грях,

не мога друго повече да искам.

Щом цяла вечност в себе си проспах,

а тя е вечност с обич от молитва!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??