9 mar 2019, 22:27

Обичах те 

  Poesía » De amor
493 3 5

ОБИЧАХ ТЕ

 

Повярвай ми, обичах те до втръсване,

но не можах да бъда нежен с теб,

защото тъпа ревност ме разкъсваше

и бидох груб и глупаво свиреп.

 

Обичах… до безсъние обичах те,

ала не убедих ни теб, ни мен

и със високомерно безразличие

убивах любовта ти ден след ден.

 

Обичах те… и още аз обичам те,

но вече в тебе пламът охладня,

превърнах те със свойто безразличие

в невярваща на никого жена.

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??