Обичай себе си на първо място,
обичай но нека ти е ясно.
Колко важно е да се обичаш,
без да го отричаш!
Обичай ближния на второ място,
обичай но нека ти е ясно.
Да внимаваш с любовта е нужно,
защото всичко е възможно!
Обичам теб на първо място,
обичам но нека ти е ясно,
че който и да те обича и във всичко да се врича,
може просто в празни надежди да те облича...
Но знай,че аз до теб ако не бъда,
ще бъде най-тежката присъда,
защото аз не просто се надявам,
а обещанията си изпълнявам,
и да мразиш себе си ти забранявам!
© Деси Йотова Todos los derechos reservados