6.10.2018 г., 0:31 ч.

Обичай 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
631 3 1

Обичай себе си на първо място,

обичай но нека ти е ясно.
Колко важно е да се обичаш,

без да го отричаш!
Обичай ближния на второ място,

обичай но нека ти е ясно.
Да внимаваш с любовта е нужно,

защото всичко е възможно!
Обичам теб на първо място,

обичам но нека ти е ясно,

че който и да те обича и във всичко да се врича,

може просто в празни надежди да те облича...
Но знай,че аз до теб ако не бъда,

ще бъде най-тежката присъда,

защото аз не просто се надявам,

а обещанията си изпълнявам,

и да мразиш себе си ти забранявам!

© Деси Йотова Всички права запазени

*нещо различно* ; )

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??