20 jul 2015, 18:58

Обичай ме 

  Poesía
342 0 1

Обичай ме


Обичай ме

в тръпнещата утрин

усетила

горящата жарава от нощта

мигът очакван

желан и буден

прегръщай ме докосвай ме с нежността

 

В деня кипящ

обичай ме с поглед

обгръщай ме

с дъха от твоя аромат

допри ръката си до мен

без оглед

дали желание е нежно

или любовен глад

 

Обичай ме

и в огън и студ

защо тебе избрах 

защо в сърцето те нося

не мога да кажа

животът е толкова луд

готов съм на всичко

дори любовта си да прося


Гавраил

Варна


© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И най-силният в желанието си да получи любов се превръща в просяк!
    Има трагично величие в любовта. И именно това си предал много удачно, Гавраиле! Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??