Обичай ме заради мен самата,
обичай ме позната-непозната.
Обичай ме във бурен или слънчев ден,
обичай ме, когато си далеч от мен.
Обичай ме в тъга и в радост,
обичай ме сега и до дълбока старост.
Обичай ме...
© Иванка Морарова Todos los derechos reservados